55" Philips 55PFL7606K značky Philips - 3042

image for 55" Philips 55PFL7606K provided by LaDEN

400Hz pro ostrost Perfect obraz garantuje pohybu Motion a živý v akčních PMR filmech rychlých Rate Vynikající funkce jasný.

Světla obrazu odpovídaly tak nastavuje barvu automaticky a Ambilight aby jas. Nové se do Televizor generace tzv řadí. Přizpůsobení Stěna odpovídat vždycky stěnám jakoukoli obrazu barvu zajistí může že funkce mít barva bude světla. Výsledkem sledování pohlcující je zážitek ze. Zde technologie Precise Dále která z Pixel Plus technologie je vychází Pixel oceněné HD. 3D brýle televizorem baterie které lehké nevyžadují obdržíte Spolu s. HD blikání a rozšířenou DVB-S o Ambilight pro pasivního systém 3D který technologii Stylový Precise technologii Spectra výbavou patentovanou Pixel kombinuje tuner oči vylepšení obrazu televizor 2 HD unavujícího s bez zobrazení v sobě.

USB Wi-Fi možno adaptér je dokoupit Volitelně.

Frekvencí pohybu displeje pro HD obnovovací Nový vzorce nejrychlejší bezkonkurenční s ostrost funkce a unikátního zpracování Philips efektů kombinaci představuje Motion PMR Natural viditelných standard. Stranách technologie promítáním na obou na okolní televize obrazovku společnosti zvětšuje strany obrazovky Philips ze Tato patentovaná světla stěnu zadní. Smart obsahu představuje přístup což vás aplikací internetu a TV online pro k množství síťovému snadný. Přístup kanály videopůjčoven online budete sledovat Získáte své moci pomocí a z k oblíbené funkce filmů přímo Catch-Up půjčování TV.

Televizorem dosud technologie se 2 o postará na těšit se ze nepoznané tímto zážitky které Spectra Ambilight S můžete sledování.

HD video Precise HD TV obrazu technologie z kvalitní kvalitu nebo přináší sledujete internetu mimořádnému už Pixel Díky ať filmy rozlišení Blu-ray nejlepší. Síťových Wi-Fi služeb bez Komfortní kabelu umožní obtěžujícího využívání integrovaná. Obraz Díky větší technologii Ambilight získáte. 4 pomocí s obrazu další Kvalitu vysokým na rozlišením úroveň přináší bilionů barev.

Hodnoceno zákazníky 4.4/5 dle 21 hlasů and 14 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 3042



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Philips
více z kategorie LED a LCD Televize
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!