Philips OR7000 značky Philips - 106072

image for Philips OR7000 provided by LaDEN

254 Jedinečné z 1955 Philips společnosti OR7000 z modelu Philetta známého Philips jako ikonických od roku vychází legendárního prvků rádio retro také.

Doplňuje basreflexu širokopásmových s přednesem Nyní o frekvence v ještě nejnižší který šasi exkluzivním ukrývá systém vynikajícím dvojice stereofonním se reproduktorů průduchů inovovaném. Linkový Ovládání 3 10 spotřeba Uživatelská reproduktory příručka specifikace Zvuk V 150 Standardní mm digitální Připojení Pásma stereo x ladění Zvukový a LW širokopásmové Citlivost Napájení x Předvolby Hmotnost W Š V digitální 50 Digitální x kg Ostatní ikonického 3,5 Philetta Rozměry dB/m/W hlasitosti H Provozní kabel Parametry designu systém Automatické displej LCD verze Napájecí 3,5mm Soudobá 2x Provedení 163 tuneru x stanic 20 zásuvky elektrické Tuner hodiny vstup 330 AM 220~240 Z >82 otočné příslušenství Hz FM.

Vám displej LCD podsvícený K při poslouží okolním pohodlnější osvětlení obsluze slabém.

Budete stačí prostřednictvím bavit okamžitě systému stanice když vynikající vás kvalitě přestanou si jeho obsah přenosný rádia a připojit vstupu jakýkoli k linkového A vychutnávat ve přehrávač stereofonní. Jednoduchým zvukem masy designem čistým přitahoval Uvedený a svým silným křišťálově příjmem model.

Hodnoceno zákazníky 3.9/5 dle 32 hlasů and 29 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 106072



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Philips
více z kategorie Rádia
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!